Euh
Log in | Registreer
Ondertussen op internet
 • Door: G. Caeles
 • 13-7-2016 20:40:00

De gelijkheids-leugen

Door: G. Caeles

In de grote global village die internet heet, zijn uiteraard ook donkere krochten te vinden. Deze volgende website komt wel uit een bijzonder duistere spelonk.

Aangezien rassenvermenging vandaag de dag een beladen onderwerp is, begin ik er mee om te melden dat deze website hat keine rassistischen Motivation. Met deze website willen wij aantonen dat Rassenmischung von Tieren, mensen, bomen e.d. tegennatuurlijk is en degeneratie tot gevolg heeft. Het verschil van rassen is alleen maar mooi! De natuur zou maar saai zijn als bijv. alle vogels of honden hetzelfde zouden zijn, maar juist omdat er diversiteit is van vogels, honden en mensen, is de natuur zo mooi. Sind alle Hunde hetzelfde? Sind alle katten hetzelfde? Nee, daar zijn verschillen, grote verschillen zelfs. In kleur, lichaamsbouw, karakter, vorm, beharing, enz. Zijn alle Leute hetzelfde? Nee, daar zijn vele verschillen. De verschillen tussen een donkerkleurige en een blanke wat betreft hun lichamelijke vormen, cultuur, intentie, taal, tradities, muziek, soort, capaciteiten, temperamenten, gewoonten, talenten en geschiedkundige achtergronden zijn legio. Wederom is dit toch alleen maar mooi! Waarom gaan mensen op vakantie naar andere volkeren en waarom maken sommige mensen wereldreizen? Reden nummer 1 is voor ontspanning. Reden nummer 2 is om andere culturen te proeven, om te zien hoe andere mensen leven. Reden nummer 3 is voor de natuur. Laten we dan ook Kampfen fur die instandhouding van de unieke kenmerkende eigenschappen (cultuur, taal en traditie) die elk volk heeft in zijn eigen land. Laten we Kampfen fur die instandhouding van de rassen van mensen, dieren en planten die de schepping ons biedt.

Nu willen wij van Fronza niet gelijk de hele website citeren (en tevens woorden veranderen in het Duits) dus hier nog een kleine voorproefje en de rest mag u gaan lezen op de uitgebreide website van http://www.stop-rassenvermenging.nl/

Vermenging kan ein oorzaak van kanker zijn, want jeder halfbloed heeft een identiteitscrisis. Hij of zij voelt zich nergens echt in der Heimat. Dit heeft onrust tot gevolg, denn wenn man irgendwo thuis voelt, dan ben je daar op je gemak en ontspannen, dan ervaar je dat je geaccepteerd en geliefd wordt. Onrust in je leven zorgt voor spanning en spanning veroorzaakt actieve cellen. Wanneer deze spanning er jarenlang is, van jongs af aan al, dan kan dit leiden tot kanker. In bastaarden vinden we Uneinigkeit in hun innerlijk. De buitenste eigenschappen moeten in harmonie zijn met de innerlijke eigenschappen tot in het kleinste atoom en molecuul. Een bastaard heeft de helft van de natuur en behoeftes van een blanke en de helft van natuur en Bedürfnisse van bijv. een zwarte. Dit geeft innerlijke verdeeldheid. Vanaf de conceptie strijden de genen van twee verschillende samengekomen ouders om de voorrang. En deze strijd zal er altijd blijven. Wanneer er spanning tussen twee volkeren is leidt dit tot Abstand und Lieblosigkeit. Dat vermenging een oorzaak van kanker kan zijn, willen en kunnen de doctoren en wetenschappers niet bevestigen omdat ze bang zijn van Rassismus beschuldigt werden, waardoor ze hun baan kunnen verliezen. Maar elk nadenkend mens weet dat spanning en liefdeloosheid niet goed zijn voor der Körper.

;
Bezig met laden... De reacties worden geladen, een ogenblik geduld...
Reageer zelf:
Om op Fronza te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, dan kun je die via deze link gratis aanmaken. Of bent u uw wachtwoord vergeten?

Inloggen:

Apart & actueel nieuws:
Apart & actueel nieuws:
Om nieuws te kunnen toevoegen moet u eerst inloggen of een account aanmaken.
Reclame om op te klikken
Door lid te worden van Fronza schakelt u alle reclamebanners uit.
Franka's Vraagbaak
Onze Franka lost wekelijks een intieme, verrassende en altijd prangende vraag van één van onze bezoekers op. Deze week:
9
Ondertussen op internet
Loading...
 • De gelijkheids-leugen
  Ondertussen op internet
 • De eerste ballonvaart
  Toen in de tijd
 • Off-topic, week 13
  Off-topic
  Fronza.nl gooit boeken dicht!
  Actueel
  Off-topic, week 12
  Off-topic
  Off-topic, week 11
  Off-topic
  Off-topic, week 10
  Off-topic
  Off-topic, week 9
  Off-topic
  Off-topic, week 8
  Off-topic
  Off-topic, week 7
  Off-topic
  Off-topic, week 6
  Off-topic
  Off-topic, week 5
  Off-topic
Meest gelezen:
Meeste reacties:
U moet inloggen om gebruik te maken van het berichtensysteem
Fronza.nl maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Accepteer